Verhuurder / eigenaar

Pandvinder helpt huurders van bedrijfspanden bij het vinden van de perfecte ruimte. Bent u als eigenaar van een pand benaderd door één van onze medewerkers? Dan hebben wij een huurder die veel interesse heeft om uw pand te huren. Goed nieuws dus!

Waarom benaderen wij u? Daar kunnen wij kort over zijn. Immers, wie kent uw pand het beste en wie kan uw pand dus het beste aanbieden om te huren? Juist, niemand minder dan uzelf. Daarom nemen wij contact op met u. Wij geven u de mogelijkheid om zelf de bezichtiging te verzorgen en om vervolgens zelf de onderhandelingen te voeren rechtstreeks met de huurder.

Door onze jarenlange ervaring in de bedrijfsmakelaardij weten wij dat huurders het als prettig ervaren als zij tijdens de bezichtiging kennis kunnen maken met de eigenaar en niet met een makelaar. Dit geeft ook aan dat u het belangrijk vindt om uw pand te verhuren. Het huren van een (nieuw) pand is immers voor een groot deel een gevoelskwestie.

Als tegenprestatie voor het aandragen van een huurder brengen wij 10% van de 1ste jaarhuur (ex. incentives) in rekening met een minimum van € 500,- ex. btw. Dit brengen we uiteraard alleen dan pas in rekening nadat een huurovereenkomst is afgesloten. Dus, No cure no pay!“Tijd. Als ondernemer heb je er altijd te weinig van. Pandvinder spaart dit kostbare goedje door de hele zoektocht naar een pand van je over te nemen.”
“Het fijne aan de Pandvinder is dat ze verder kijken en slimme vragen stellen. Blijkt dat Pandvinder beter weet wat ik wil dan ikzelf.”
“Raar dat er altijd een makelaar tussen de huurder en eigenaar zit. Dankzij Pandvinder kan dat ook anders. En dat scheelt een boel geld.