Extra services

Wij kunnen het ons heel goed voorstellen dat je als huurder na het vinden van de ideale plek voor je kantoor, winkel of ander bedrijf nog wat hulp zou willen hebben. Bijvoorbeeld om zeker te weten dat de gemaakte afspraken ook daadwerkelijk goed verwoord worden in de uiteindelijke huurovereenkomst. Daarom bieden wij:

Uitgebreide marktinventarisatie

Ben je op zoek naar iets specifieks of kan je niet vinden wat je zoekt? Of ben je gewoon op zoek naar een pressiemiddel in een onderhandeling?
Dan hebben wij ook de mogelijkheid om een zeer uitgebreide marktinventarisatie te maken voor je. Bij een uitgebreide marktinventarisatie maken wij gebruik van ons gehele netwerk. Dit betekent dat wij in dat geval niet alleen anders zoeken en denken, maar dat wij ook het latente aanbod meenenemen. Dit resulteert er doorgaans in dat de marktinventarisatie aanzienlijk uitgebreider is. Desgewenst sturen wij een mooie geprinte presentatie per post. Het verzamelen van de panden en het opstellen van de uitgebreide marktinventarisatie is een redelijk tijdrovende klus. Je zult begrijpen dat het voor ons niet mogelijk is om dit gratis te doen. Neem dus contact met ons op voor de extra kosten.

Opstellen huurovereenkomst:

Wij zijn graag desgewenst bereid uw huurovereenkomst op maat op te stellen. Kosten € 750,-  (ex. btw).

Controleren huurovereenkomst:

Mocht u zelf uw huurovereenkomst hebben opgesteld dan zijn wij graag bereid om deze te controleren op juridische onvolkomenheden. 
Kosten € 250,-  (ex. btw).

Advies op maat nodig?

Neem dan contact op met onze partner De Aanhuurmakelaar. 
De Aanhuurmakelaar.nl is een huurders gerichte betrouwbare adviseur voor een geheel aanhuurtraject of een advies op maat.

Heb je verder nog vragen?

Heb je vragen en wil je ons spreken bel ons dan op 088 226 48 88 of mail naar info@pandvinder.nl en dan bespreken we de mogelijkheden.