Kantoorpanden gevonden in Utrecht

Voor een vooraanstaande fitnessschool heeft Pandvinder panden gevonden in Utrecht. Deze fitnessschool was op zoek naar een geschikte locatie aan de oostkant van Utrecht. Door de expertise van het Pandvinderteam hebben wij meerdere perfecte panden aan kunnen leveren aan deze opdrachtgever. Uiteindelijk hebben hem ook in contact gebracht met de verhuurder van de door hem uitgekozen panden.

 

Een stichting in het midden van het land zocht kantoorruimte in het centrum van Utrecht. De Pandvinders hebben deze stichting succesvol in contact gebracht met de verhuurder van een door hun geselecteerd pand. Na zelf onderhandelt te hebben met deze verhuurder is de stichting inmiddels verhuisd naar hun nieuwe perfecte pand aan de Maliebaan in Utrecht.

 

Bij het team van Pandvinder kwam een zoekvraag binnen van een octrooibeschermende instantie. Zij zochten een kantoorruimte in Utrecht van ca. 100 m² met zeker 6 parkeerplaatsen. Nadat wij een lijst met geschikte panden hebben aangeboden heeft dit bedrijf een selectie van panden aan ons doorgegeven. Wij hebben vervolgens het bedrijf in contact gebracht met de verhuurders van deze panden, zodat zij zelf de onderhandelingen konden doen.