Wat is Pandvinder?

Wat is Pandvinder?

Pandvinder is de combinatie van een online tool en menselijke vaardigheden. Een combinatie die de helpende hand biedt bij het zoeken naar bedrijfsruimte in heel Nederland. Denk daarbij aan winkelruimte en kantoorruimte maar ook andere bedrijfsruimte die te huur staat.

Wat doet Pandvinder?

Wat doet Pandvinder?

Wij brengen de huurder en de verhuurder bij elkaar. Dat doen wij door onze uitgebreide ervaring te gebruiken en goed te luisteren naar de wensen van de huurder. En met luisteren bedoelen wij ook echt luisteren. Wij nemen direct na de aanvraag via een ingevulde zoekvraag op de website contact op met de aanvrager. Om de aanvraag te verifiëren maar vooral ook om gezamenlijk de aanvraag door te nemen en indien gewenst in gezamenlijk overleg aan te passen.

Hoe kan het zijn dat Pandvinder gratis is?

Omdat wij uiteindelijk betaald worden door de verhuurder. Wij gaan uit van de vraag en zoeken daar het perfecte aanbod bij en niet andersom zoals makelaars normaliter doen.

Heeft Pandvinder een belang in bepaalde panden?

Heeft Pandvinder een belang in bepaalde panden?

Nee. Wij zijn volstrekt onafhankelijk. Wij hebben en nemen geen panden in portefeuille. We zoeken in het gehele beschikbare en actuele landelijke aanbod.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Nadat een aanvraag gedaan is nemen wij zo snel mogelijk contact op met de aanvrager om de aanvraag te verifiëren en om de aanvraag indien gewenst aan te passen. Nadat de aanvraag geverifieert is gaan wij het pand vinden dat voldoet aan alle wensen, of ‘plan van eisen’. De aanvrager krijgt van ons een overzicht met meerdere door ons gevonden panden. Uit dit overzicht selecteert de aanvrager maximaal 3 panden. Van deze panden achterhalen wij de eigenaar en wij brengen u rechtstreeks in contact met de eigenaar die ook tevens de verhuurder is. Daarna kan de aanvrager zelf de bezichtiging regelen en onderhandelingen voeren.

Is het alleen voor kantoorruimte?

Is het alleen voor kantoorruimte?

Nee, Pandvinder is er voor alle mogelijk denkbare bedrijfsruimte waarin gewerkt wordt of gaat worden. Denk hierbij behalve kantoorruimte aan winkelruimte, praktijkruimte, showroom, werkplek voor een kleine zelfstandige (zzp-er), kapper, slager, bakker, tandarts, etc.

Wat zijn de kosten?

Wat zijn de kosten?

Er zijn geen kosten aan verbonden voor de huurder of zoeker. Bij ons vind je gratis de ideale huurruimte. Bij ons betaal je niets voor de vierkante meters die voorstellen. Wij gaan ervan uit dat met de huidige leegstand elke verhuurder blij is met een huurder. De kosten worden dus in zijn geheel gedragen door de eigenaar van het gehuurde pand.

Ga ik een verplichting aan?

Ga ik een verplichting aan?

Nee. Wij gaan ervan uit dat zolang wij uitstekend werk leveren en wij je uitstekend informeren je geen enkele reden hebt om afscheid van ons te nemen. Immers we brengen bij de huurder geen kosten in rekening.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Je gegevens worden alleen door ons gebruikt en zullen enkel doorgegeven worden aan de verhuurders die je zelf hebt geselecteerd.

Wat is het verschil tussen Pandvinder en reguliere makelaars?

Wat is het verschil tussen Pandvinder en reguliere makelaars?

Bij ons staat de vraag centraal niet het aanbod. Makelaars kunnen je alleen aanbieden wat zij in portefeuille hebben. Zij zullen je dus altijd proberen te plaatsen in een pand waar zij opdracht voor hebben en zij zullen dus niet kijken naar je wensen. Pandvinder heeft en neemt geen panden in portefeuille. Pandvinder gaat uit van het pand dat bij jouw past en niet andersom. Daarvoor zoeken wij in nagenoeg het complete aanbod, niet het toevallige aanbod waar we voor betaald worden., zoals makelaars dat doen.

Voor wie is het?

Voor wie is het?

Pandvinder is voor iedereen die een pand zoekt om in te werken. Je zegt simpelweg: ‘kantoorruimte gezocht’, ‘winkelruimte gevraagd’ of ‘ik wil met mijn huurruimte verhuizen’. En wij gaan voor je op zoek.

Waar is Pandvinder actief?

Waar is Pandvinder actief?

Wij zijn in het hele land actief. Wij vinden geschikte huurruimte voor winkels en kantoren en ook kleine zelfstandigen (zzp) in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda en Nijmegen. Maar niet alleen de grote steden. Ook als je je wilt vestigen in middelgrote en kleine steden of gemeentes ben je bij Pandvinder aan het goede adres.

Gaat Pandvinder mee bezichtigen?

Gaat Pandvinder mee bezichtigen?

Nee. Wij doen geen bezichtigingen. Onze partner de Aanhuurmakelaar doet dat wel. Je kunt als je begeleiding wilt bij een bezichtiging rechtsreeks contact opnemen met de Aanhuurmakelaar op nummer 088-2264887 of mail naar info@aanhuurmakelaar.nl

Hoe gaat een bezichtiging?

Hoe gaat een bezichtiging?

Bij een bezichtiging loop je met de verhuurder of zijn vertegenwoordiger door het hele pand. Je gaat door de entree, door de hal, de andere gezamenlijke ruimtes, kijkt het hele gebouw door, of dat nu gestoffeerd is of ongestoffeerd, turn-key of in een kale staat waar er nog veel aan moet gebeuren.