Tweede blog

Zoeken, vinden en onderhandelen tbv huurruimte blijft lastig voor een ondernemer.

Een huurder die commerciële huurruimte (kantoor-, winkel- of bedrijfsruimte) zoekt moet een heel woud van websites doorgronden om de kern van zijn vraag beantwoord te krijgen. Dit kost veel tijd en energie die de ondernemer / medewerker beter kan besteden aan zijn eigen business. Daarom is er Pandvinder die zoekt en vindt.

Zoeken is kijken in het aanbod. Dit aanbod is niet volledig op één website te zien, er zijn diverse websites die allemaal een deel van het aanbod laten zien. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is Funda-in-business niet compleet. Een lastige opgave dus, die u beter gratis uit kunt besteden aan de onafhankelijke Pandvinder.

Vinden is een selectie maken in het gevonden aanbod waaruit de definitieve keuze komt. Voordat u een selectie kunt maken is het van belang dat u goed weet wat u zoekt, hoeveel m2, hoeveel kamers, welke locatie etc etc. Pandvinder kan u daar gratis bij helpen. Na een aanvraag bellen wij u vliegensvlug op om samen een programma van eisen op te stellen zodat u zeker weet dat wij het perfecte pand kunnen vinden. Verder kunt u ook op onze website kijken onder tips/downloads voor hulp

Onderhandelen is met de eigenaar in contact komen en overleggen om elkaar een dienst te leveren. Pandvinder brengt huurder en verhuurder eenvoudig met elkaar in contact.

Zoek je als ondernemer nieuwe ruimte, stop er dan direct mee en ga naar Pandvinder.nl, die vindt gratis geschikte en betaalbare ruimte voor u.

Bas Bosma